Dr. Barna Andrea

Hírek

Tisztelt érdeklődők! 2023. március 1-től ismét várok minden válással kapcsolatos kérdést, megkeresést, időpontfoglalást egyéni tanácsadásra vagy mediációra. Időpont sms-ben is kérhető, azonnali visszaigazolással: 70-942-32-36

Emailben: barna.andrea.pszi@gmail.com


Kedves olvasóim, az elmúlt időszakban a feltöltődésre helyeztem a hangsúlyt, átmenetileg nem vállaltam megbízásokat, képzéseken vettem részt, többek között pszichológia alapszakos diplomát szereztem. Azt gondolom, hogy segítőként különösen fontos rendszeresen "szünetet tartani", belülről is építkezni, töltődni ahhoz, hogy minden megkeresésnél teljes szívvel forduljak ügyfeleimhez, a rutin kizárólag a szakmai tudás mélységében jelentkezzen. Közel 10 év telt el Mediációs Irodám indulása óta, most tehát rekreációs szabadságom után hamarosan megújult honlap-tartalommal és aktívabb közösségi média jelenléttel jelentkezem majd, hogy az érdeklődők minél több hasznos információhoz juthassanak nálam a mediáció témakörében. Kérdéseiket, témajavaslataikat a barna.andrea.pszi@gmail.com emailcímen várom!


2020. márciusától term.gy. és eü. alapképzésen vettem részt, amelyet sikeres vizsgák követtek. A gyakorlati oklevél megszerzésével a módszerrel kapcsolatos tanulmányaim megkezdése után hat évvel, 2021 nyarán, hivatalosan is kineziológus végzettséget szerzek. A képzés szemléletformáló: a közös megegyezések létrehozását lelki oldalról segíti; előmozdítja az emberi működés és viszonyok még jobb elméleti ismeretét. Emellett 2020. ősze óta a Károli Gáspár Református Egyetem BA pszichológus-hallgatója vagyok, szintén abból a célból, hogy még több ismerettel, hatékonyan segíthessem a hozzám fordulókat. Az elmúlt egy évben továbbá négy mediációs továbbképzésen és konferencián vettem részt.


2018. szeptemberében az International Center or Nonviolent Communication által szervezett Erőszakmentes kommunikáció tréningen vettem részt. Köszönöm a kapott tudást, szemléletet Rambala Éva trénernek!


Öt év gyakorlati munka után, 2018. márciusában - két további továbbképzés teljesítésével - a következő öt évre vonatkozóan is nyilvántartott mediátor lettem, így friss elméleti és hosszú évek gyakorlati tapasztalatával várom tisztelt ügyfeleimet továbbra is.


Kedves ügyfeleim és honlap-látogatók, elfoglaltságom esetén időpontegyeztetés (és visszahívás kérése) sms-ben a 70-9423236 telefonszámon lehetséges.


Tájékoztatom Önöket, hogy aktuális (őszi/téli/tavaszi/nyári) szabadságom, valamint továbbképzések ideje alatt a válaszadási idő hosszabb lehet, emiatt megértésüket és türelmüket előre is köszönöm!


Tisztelt érdeklődők: 2016. április 28. - május 1. között kineziológiai továbbképzésen veszek részt, ezért ebben az időszakban hívást nem tudok fogadni, sms-ben azonban ezidő alatt is elérhető leszek.


Tájékoztatom kedves ügyfeleimet és az érdeklődőket, hogy a Mediációs Iroda 2015. június 1-jétől könnyebben megközelíthető helyre költözött. Az új cím: XIV. kerület, Várna utca 12-14.

Az új irodahelyiségben továbbra is várom mindazokat, akik szeretnék válásukat közös nevezőre jutva, megnyugtató módon megegyezve lebonyolítani, vagy kapcsolatukat rendbe hozni.


Új írásom a blogban a párterápia létjogosultságáról szól: érdemes "kibírhatóvá" tenni a kapcsolatot? Vagy inkább lépjünk? (2015. március 25.)


2014. március 15-én hatályba lépett az új polgári törvénykönyv, amely a válásokra vonatkozóan is hozott jogi változásokat: áttekintés a blogban.


Örömmel tájékoztatom kedves ügyfeleimet, hogy néhány hete, 2013. december 8-án átvehettem az egy éves NLP-NLPt gyakorlati kommunikációs tanfolyam elvégzését igazoló oklevelemet. Remélem, hogy ezzel az újabb képesítéssel és szélesebb körű tudással még hatékonyabban segíthetem a hozzám fordulókat kapcsolatuk javításában, vagy békés lezárásában.


2013. decemberében a legolvasottabb blogbejegyzés: "Másképp gondolkodnak a férfiak és másképp a nők" a férfi-női gondolkodás különbségeiről...


Az Iroda 2013. október 1-jétől a XIII. kerület Petneházy utcában működik. Szeretettel várom ügyfeleimet az új honlap mellett új irodámban is!

Kapcsolat

Hívjon: 70-942-32-36

Írjon: barna.andrea.pszi@gmail.com
Keressen a facebook-on:
Dr. Barna Andrea Mediációs Iroda

Legfrissebb bejegyzés

A párkapcsolat és a szülők

A jól működő párkapcsolat két önálló, felnőtt ember szövetsége. Ahogy mondani szokták: akkor jó, ha "H" betőt formáz, nem két egymásra támaszkodó szárból álló "A" betűt. Hogyan kapcsolódik ez a szülők...

Bemutatkozás 


Dr. Barna Andrea mediátor - közvetítői igazolványszám: K000360, nyilvántartási szám: T/001960
 

Dr. Barna Andrea - mediáció, konfliktuskezelés Budapest

Dr. Barna Andrea mediátor vagyok. Jogászként végeztem, majd kommunikációs, később viselkedéselemző diplomát szereztem, jelenleg mesterszakos pszichológushallgató vagyok a Debreceni Egyetemen, interperszonális és interkulturális szakirányon.

Kezdetben néhány évig jogászként dolgoztam, de valódi hivatásom az emberi kapcsolatok, problémák megoldása, így váltottam. 2013 óta hivatalos, a minisztérium által nyilvántartott mediátor vagyok, konfliktuskezeléssel foglalkozom.

Hiszem, hogy sikeres, jó munkát csak hivatástudattal, elkötelezetten és felkészülten lehet végezni. Ehhez folyamatos fejlődés, önismeret és sok tapasztalat szükséges.

Mediátorként 2012-ben végeztem Nagy Zsókánál, párhuzamosan rendszer- és családállító coach végzettséget szereztem. 2013-ban az egy éves neuro-lingvisztikai programozás és pszichoterápia gyakorlati és kommunikciós képzést (NLP-NLPt Practitioner) végeztem el, amely egyben 150 órás önismeret is. 2015 után kineziológia és ahhoz kapcsolódó területeken képeztem magam, 2023. júniusában pedig diplomát szereztem pszichológia alapszakon a Károli Gáspár Református Egyetemen.  2018. őszén az Erőszakmentes kommunikációval ismerkedtem meg, amely véleményem szerint a hozzám fordulóknak kiválóan átadható konlfiktusmegoldó szemlélet. Folyamatosan veszek részt mediációs konferenciákon, továbbképzéseken, szakmai megbeszéléseken, a folyamatos tanulást elsődleges prioritásként kezelem. A Közép Európai Mediációs Egyesület és a Magyar Pszichológiai Társaság tagja vagyok.

Mediátorként kezdettől a mediáció Nagy Zsóka által kidolgozott módszerét alkalmaztam, és a folyamat során a kapcsolat érzelmi, pszichés oldalára is hangsúlyt helyezek. A tanultakat ma már saját szemléletemmel és szaktudásommal gazdagítva használom, 2023-ban immár 10 éve.

Mediációs Irodám hitem szerint abban egyedi, hogy  kivételesen széleskörű, magas szintű szakmai tudás és a  saját tapasztalat mellett valódi odafigyeléssel és empátiával fordulok ügyfeleim felé: szakmai hitvallásomról részletesebben olvashat blogbejegyzéseimben.

Hogyan válasszon mediátort?

Kapcsolat

Blogomban hasznos és aktuális információk olvashatók a mediációról, a válásról, a párkapcsolatról.

e-mail icon Facebook icon